Last Minute ajándékötletek 1. – Avon kütyük (x)

avon kütyük
Feltűnt, hogy az Avon és a kütyük házasságából mennyire jó ajándéknak való termékek születtek?

Őszintén bevallom, nem vagyok kiemelt kategóriás Avon vásárló. Nem azért, mert előítéleteim lennének, vagy bármi gondom lett volna a termékekkel. Egyszerűen kíváncsi és kísérletező vagyok, így összevissza próbálgatok mindenféle termékeket, kozmetikumokat, nem ragadok le egy-egy márkánál.

Most viszont a legváratlanabb helyen futottam állati jópofa kütyükbe. Nem máshol, mint egy, illetve kettő Avon katalógusban! Még azt is kinyomoztam, hogy hol tudjátok ezeket még last minute-ben megvásárolni, ráadásul online! Szóval, Hölgyeim (vagy idetévedt Urak) íme, a termékek és az ötletek!

Gyémántos USB elosztó

Na, ez a kütyü túl szép, hogy igaz legyen! Ismeritek azt a Marilyn Monroe-nak tulajdonított mondást, hogy „A gyémánt a nő legjobb barátja”? Ez a meglátás most egy egészen új szintre emelkedett. A tech díva legjobb barátja ugyanis a gyémánt alakú USB-elosztó. Mert USB portból ugyanis soha sincs elég, de az elosztók nem valami csinosak. Egy női íróasztal igazi, csajos kiegészítője lehet ez a pink, gyémánt formájú USB elosztó. Egész pici, így laptophoz könnyedén magunkkal tudjuk citálni. 2 399 forintos áron pedig szuper ajándék barátnőnek, anyukának, testvérnek, vagy bárkinek, aki sokat vissza a laptopját magával.

avon kütyük
Sparkle USB elosztó Cikkszám: 19562 (Forrás: Avon)

Szelfi-lámpa

Magyarországon annyira még nem terjedt el ez a kütyü, pedig bloggereknek, Insta-mániákusoknak, szelfi-őrülteknek kötelező darab! A körvaku mintájára készített szelfi-lámpával olyan drámai hatást lehet elérni szelfi készítéskor, hogy meg fogtok lepődni! A végeredmény olyan lesz, mintha csak egy profi fotós csinálta volna! Szelfizésre fel! 2 499 forintért kapható jelenleg!

avon kütyük
Szelfi lámpa Cikkszám: 05686 (Forrás: Avon)

Szerszámokat a csajoknak – Női szerszámkészlet

Hölgyeim! Kezeket a szívetekre! Nagyjából hányszor fordult elő veletek, hogy saját kezűleg álltatok neki megszerelni valamit? Szerintem sokkal többször, mint azt a férfi családtagok, varátok el tudnák képzelni. Részemről utálok könyörögni bármilyen hímegyednek is, hogy apró dolgokat csináljon meg. Ezeket megoldom magam. Feltéve, hogy találok hozzá célszerszámot… Odáig viszont még nem merészkedtem, hogy saját szerszámos készletet vegyek magamnak. Ezt viszont tuti megveszem. Az hagyján, hogy pont azokat a csavarozáshoz elengedhetetlen csavarhúzókat (leánykori nevén: csavarbehajtó) tartalmazza, melyekre leggyakrabban szükség van. Az viszont extra, hogy az egész 20 részes szett funkcionalitása mellett, egy szuper csajos tartóban is érkezik! 5 590 forintért kapható a készlet erejéig.

avon kütyük
Női szerszámoskészlet Cikkszám: 41483 (Forrás: Avon)

Szerszámokat a pasiknak – Férfi szerszámkészlet

Az egy dolog, hogy csendben és titokban már mi, nők is érdeklődünk a szerszámok iránt. Legalábbis mértékkel és jó ízléssel. A pasiknak viszont egy szerszámkészlet nagyjából olyan kattanás, mint sokunknak a minden jóval felszerelt kozmetika táskák. Úgyhogy a szerszámoknál maradva, az Avon katalógusból a rúzs mellé, rendelhettek apunak, nagypapinak, fiútesónak, kedveseteknek, vagy barátaitoknak egy igazán pasis külsejű 24 darabos szerszámkészletet kívülről autógumit idéző dobozban. 6 249 forintért ez az ajándék igazi biztonsági játék, vagy ha úgy tetszik, egy pótkerék!

avon kütyük
Szerszámoskészlet autógumis dobozban Cikkszám: 20487  (Forrás: Avon)

James Bond-készlet

A pasikat a szerszámoknál is jobban tudják izgatni azok a szettek, amik szerszámok, de a létező legkisebb helyen elférnek. Gondoljatok, csak a svájci bicskák sohasem csökkenő rajongótáborára… Ez a cucc kisebb, mint egy tárca, de 9 funkcióval is büszkélkedhet. Tsizta James Bon életérzés. Egyben vésztöltő Android készülékekhez, 2 csavarhúzó, konzervnyitó, csavarkulcs, sörnyitó, vonalzó, fűrészes penge, szögmérő és telefontartó is egyben. Ha a megajándékozott férfi rokonok és ismerősök egyetlen bevetésen sem használják majd, akkor is tuti, hogy nagy lelkesen hurcolják a belső zsebben! 1 5900 forintért vehető meg.

avon kütyük
Többfunkciós szerszám és töltőkártya Cikkszám: 20982 (Forrás: Avon)

Okostoll, amit Bond is megirigyelne

A nők sem maradhatnak ki a titkos ügynök buliból! Az 5 az 1-ben töltős toll alapvető funkciója mellett, hogy írni lehet vele, még 4 másik tulajdonsággal is büszkélkedhet. Az egyik, hogy egy USB-s power bank. Bár nem hatalmas kapacitású, de a 650 mAh elég lesz, hogy megoldjon egy „merülő” vészhelyzetet. Emellett LED-es elemlámpa, érintő kijelzőkhöz, sőt még a kijelző tisztítására is használható. 5 299 forint.

avon kütyük
5 az 1-ben töltő toll Cikkszám: 20297 (Forrás: Avon)

Hangszóró + diszkó egyben: all in 1!

A musical.ly elképesztően népszerű a tinik körében. Ha van olyan rokon, vagy ismerős, aki rákattant erre a zenés, táncos, videó világra, akkor ez az eszköz nagyjából neki lett kitalálva. Egy Bluetooth-os hangszóról van szó, ami még diszkó fényeket is áraszt magából, hogy teljes legyen a házibuli hangulat. Még nem időszerű a diszkóba járás a kamasznál, de a táncos kedv már a csúcson? Ez egy tuti ajándék idén, 10 699 forintért.

avon kütyük
Party hangszóró és fény / Cikkszám: 02311 (Forrás: Avon)

A termékek megrendelhetők az Avontól. Viszont ilyen közel a karácsonyhoz, már lehet, hogy ez ügyben falakba ütközhettek. Így tuti Divatech-tipp, hogy keressétek a Pipereshop.hu oldalát, ahol interneten keresztül, telefonon vagy akár Budapesten személyesen is adhattok le még megrendelést. Persze az időtényező itt is áll, de ők bizony csodákra is képesek. Ezek az ajándékok pedig tuti befutók trendik és árban is elérhetőek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.