Pokexfashion: Pokémon támadás érte a divatplakátokat!

Egy fiatalember okostelefon nélkül is Pokémonokat lát mindenütt. Az a hobbija, hogy láthatóvá teszi ezeket. Így született meg a Pokexfashion.
Pokexfashion az a hely, ahol a divat és a Pokémonok találkoznak.

Jó, hát azt tudjuk, hogy néhány hétig az egész világ Pokémonokat vadászott, korra és nemre való tekintet nélkül. Aztán a többség leállt a Pokémon Gozással, mostanra pedig tényleg csak a hardcore Pokéfüggők rohangálnak már csak a kiterjesztett virtuális világ szökevényeit összefogdosni.

Francis Phommisai viszont már akkor Pokémonokat látott a divatban, amikor a kis lények még nem szabadultak a világra, a Nianticnak „hála”.
Franny a kezdetekben mindenféle digitális technikát mellőzve, először divatmagazinokat látott el Pokémon matricákkal. Ám ezek elragasztgatása után még mindig erős vágy tombolt benne, hogy a kezdődő hobbit magasabb szintre fejlessze. Így a divatmagazinok helyett, online képekhez és persze Photoshophoz nyúlt, majd barátai bíztatására, az interneten is közzétette az alkotásait.

Igaza volt! Elég jópofa eredményt láthatunk a képein.
A fotókat nagyon egyszerű metódussal választja ki. Egész egyszerűen azt pokézza fel, ami tetszik neki. Egy képpel 2-4 órát is elszöszmötöl.

A munkáira a globális Pokémon-láz kitöréséig mégsem sokan figyeltek fel. Lehet, hogy nekem nem hisztek, de a srácot már a Kenzo divatcégtől is megkeresték és alaposan megdicsérgették és ez nem irónia, nem vicc! Sőt, a Teen Vogue is készített vele interjút.

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..