Tudod melyik sms típus vagy?

sms
Van, amit kifejezetten utálsz sms írás közben? Van, amit mindig ugyanúgy csinálsz? Mennyire idegesítenek a különféle típusok? Vajon Te melyik vagy?
A Felkiáltójelgyáros

Valamiért mindig izgatott. Amikor valójában nem, akkor is. Mindig millió felkiáltójellel zár minden egyes nyamvadt mondatot!!!!!!!!!!

A Pontpont…

A Felkiáltójelgyár pontos kistestvére………… Minden második (vagy rosszabb: minden egyes) mondata végén számtalan pontot helyez el. A hármaspont írásjelet az iskolában egyszer úgy hallotta, hogy harminchármaspont és azóta ki is teszi szorgalmasan mind a 33-at.

sms

A Soküzis

Ő egyetlen alkalommal is minimum 10 üzenetet küld, ami alatt elmondja az egész hetét, sőt, ha nincs szerencséd még az előző életeit is.

A Regényíró

Hasonló a Soküzishez, azzal a különbséggel, hogy ő bizony egy üzenetben írja le a Háború és béke összest.

sms

A Soros

Nem hagytam le az ékezeteket, az majd később jön! A Soros
minden
egyes
szót
külön
sorba
ír.
De legalábbis minden mondatot biztosan.

A Nagybetűs

Egyszer megtalálta hogyan lehet a betűket nagyra váltani és azóta csak így ír, szóval lényegében állandóan üvölt írásban. Nekünk pedig a fülünk helyett a szemünk fáj tőle…

sms

A Lázadó

Imádja az üzenőalkalmazásokat: Viber, Facebook Messenger, Whatsapp… Bármi jöhet, ami nem gyári és nem beépített. Gyári sms alkalmazások és iMessage kizárva.
Miatta vagy kénytelen letölteni egyébként sohasem használt üzenő alkalmazásokat, mert csak ott hajlandó írni. Ha Vibered van, Whatsapp kell neki, ha Messengered, Viber, ha Whatsapp akkor Viber… A lényeg, hogy mindig más, mint ahol másokkal egyébként üzengetni szoktál.

A Javított

Be van kapcsolva az autokorrekció, amit egyébként nem is tudja, hol lehet kikapcsolni. Ezért a technika ördögének köszönhetően minden üzenete külön komédia, kivéve, amikor a családtagjainak küld véletlenül obszcén üzenetet…

A Veszélyes

Mivel tilos vezetés közben telefonálni, így ő inkább üzenget vezetés közben. Akár a pályán is 130-nál…

A Részeges

Imád mulatozás közben üzengetni és nem is érdekli, hogy lesz másnap is. Pedig sajnos mindig van! Fájdalmas másnap és neki ilyenkor nem csak a másnaposságtól fájhat a feje…

sms

A Világutazó

A külföldön élő, vagy gyakran utazó, aki tesz az időzónákra, mert a világ polgára és ezzel pont tesz mások alvásciklusára is. De igaza is van, elvégre minek éjjelre bekapcsolva hagyni a készüléket, ha az embernek akadnak olyan barátai, mint ő?

A Mojiákus

Nem csak, hogy a szövegei emojikkal durván túlterheltek, de néha már egyenesen csak ezekkel a kis hangulatjelekkel kommunikál. Mániákus emojihasználó = mojiákus.

sms

A Magányos

Imád csoportokat létrehozni és csoportüziket kezdeményezni, mondván az mennyire leegyszerűsíti a dolgokat, a szervezést, több ember kommunikációját egymással. Újabb és újabb csoportok szülője. Még akkor is, ha ezzel a szenvedélyével nagyjából egyedül is van és az udvarias barátaitól eltekintve mindenki hülyét kap az újabb csoportmeghívótól.

A Nemválaszolós

Neki aztán küldhetsz üzenetet, úgysem válaszol. Viszont ugyanakkor szívesen osztja a lájkokakat a közösségi médiában, akár akkor is, ha üzenetet küldesz neki. Szóval ne aggódj, látja ő, ha írsz, csak nem szereti…

+1 A Nemsms

Ő az, aki utál üzengetni helyette inkább telefonál. Néha egyet lehet vele érteni, nem igaz?

sms

Na, magadra ismertél?

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..