A Huawei maga ellen beszél legújabb karácsonyi reklámjában

Vagy mégsem? A kínai cég karácsonyra, mobileszközökhöz készült reklámfilmje nagyon is aktuális problémára hívja fel a figyelmet.

Miközben persze termékeit kínálja.

Egy kisfiú nagy, szomorú szemekkel sétál az otthonában és láthatóan semmi másra nem vágyik, csak egy kis figyelemre és szeretetre a kütyükbe merült családjától. Persze ezek olyan dolgok, amire egy gyereknek amúgy is nagy szüksége van, de karácsonykor főleg. A családnak viszont ezt nem nagyon akaródzik belátni.

A lassanként minden otthonra egyre jellemzőbb probléma, ebben a spotban egy karácsonyi csoda segítségével teszi helyre a dolgokat. Arra biztatják a nézőt, hogy vegyen példát erről a családról. A reklám viszont csak reklám marad. Nagyon kreatívan azért felsorakoztatják a cég termékeit és a csalogató élményt is, amit ezek nyújtanak. Szóval, azért egy kicsit kérdésessé válik, hogy most miben is kell példát venni a családról, a készülékválasztásaikban, vagy abban, hogy végül csak leteszik a mobilokat?

Az ügyes készítők, a karácsonyi reklámvideókhoz méltóan, ezúttal is úgy játszanak az érzéseinkkel, mint zongorista a billentyűkön. Mielőtt azonban ellőném a poént, tessék megnézni a videót!

Spoiler: Aztán pedig egyszer egy évben azért letenni azokat a mobileszközöket! Irgum-burgum!

Kapcsolódó cikk:
Íme, a karácsonyi H&M reklám, amit a Vogue is imád!
20 alkalom, amikor nem kellene a telefont nyomkodni, de megteszed

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , ,

1 hozzászólás

  • Én öszintén gratulálok és minden tiszteletem a huawei cégnek hogy ilyen szép szívszoritó reklámot alkotott ami tényleg igaz,a telefon megvár de a család,a boldogság..legyen mindenkinek fontosabb a gyermeke mint a telefon,figyeljünk egymásra. <3
    Marcsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..