Itt a kisállat telefon, a PetChatz

petchatz
Mostantól nem kell aggódni az otthon hagyott, szeretett, kis négylábúkért. Kutyások előnyben, de akár cicával is működik.

Csevegj a munkahelyedről kedvenceddel! Nem csalás, nem ámítás. Kitalálták a kutyatelefont.

Elnézést, helyesbítenék: a telefont négylábúaknak (vagy akárhánylábúaknak). Ezzel a kis szerkezettel nagyjából vége is a „kis kedvencek titkos életének”. A viccet és a filmet félretéve, bármennyire is lenne hajlamos az olvasó azt hinni, hogy csak jófajta tréfáról van szó: téved. Ez itt a PetChatz, a készülék, amin cseveghetünk háziállatainkkal.

Ez az eszköz, vagy akár több készülékből álló szett, bármely gondos gazdinak segíthet napközben, távolról is kommunikálni kedvencével.

petchatz

Adott az alap beltéri egység, ami lényegében egy kamera. Ennek és egy számítógép, vagy okostelefon segítségével a kisállattartó felhívhatja a négylábút (?) otthon. Morzsi, Cicó vagy hívják bárhogy a szeretett szőrös(?), kis(?) jószágot elég, ha hallgat a gazdi hangjára és már szalad is.

Ez még semmi! Az, hogy a gondos gazdi ilyen módon jutifalatot is oszthat szeretett kedvencének távolról, az pedig még mindig csak a kezdet! Kapaszkodjatok meg: a négylábú(?) is telefonálhat a gazdinak, ha kedve tartja és megtanulta kezelni a nyomógombos eszközt.

petchatz

Mindehhez már csak egy jó vastag pénztárcára vagy bankszámlára van szükség. A beltéri egység ára az Amazonon 379 dollár, ami már önmagában nem kevés. Ám, ha szeretnénk még venni hozzá védőt, az újabb 60 dollár, tartó 60 dollár, hogy a kedvenc tudjon maga is hívást intézni ahhoz a külön hívóegység 100 dollár… Tehát, elmondható, hogy ez a szerkezet nem valami olcsó.

Ugyanakkor azoknak, akik egyedül élnek kedvencükkel, vagy csak sokat dolgoznak a jószág pedig ezért gyakran van egyedül, lehet, hogy megéri. Azért néha megdöbbentő, hogy tényleg mindenre van lassan elektronikus megoldásunk!

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..