Kate Spade táska töltővel – A praktikus jövő

kate spade táska
Az Everpurse 2013-ban gondolt egyet és megvalósította a töltős táskát, ami a Kickstarter startup oldalon nagy sikert is aratott. Aztán jött Kate Spade és a többi már történelem.

Igazi sikertörténet, amikor egy jó technológia mellé belép a dizájn.

A Magyarországon sajnos egyelőre kevésbé ismert, viszonylag friss Kate Spade márka az elsők között reagálta le, hogy az okostelefon nem csak technológia, de viseletünk fontos része is egyben. A nívósabb divatmárkák között talán a legszebb tokokat gyártják az első pillanattól.

Mostanra pedig továbbléptek a tokokon és valami állati menő és egyben elegánsan csinos megoldással álltak elő. Talán egyre többen ismerik a Powerbank, vagy hordozható töltőket. A HM ajándékcikkben is mutattam néhányat, de az eszköznek van hátránya. Mégpedig az, hogy könnyen otthon hagyható és fel kell tölteni időközönként.

kate spade táska

Az utóbbi egy olyan pont, amitől egyelőre nem sok kilátásunk van megszabadulni, talán csak könnyíteni lehet rajta. Nos, az Everpurse és immár Kate Spade közösen (Everpurse X Kate Spade), megtalálták a könnyítést, az elhagyhatóságot pedig szinte kivédték. Nézzük miről is van szó!

kate spade táska

Egy olyan táskáról egész pontosan, ami tölteni képes az okostelefon készüléket. Jó, itt rögtön pontosítanom is kell. Egy táska, ami képes tölteni az iPhone készüléket. Ám itt még nincs ok leírni a terméket, hiszen amerikai cég révén egyértelműen az ott legtöbbet használt típus felé veszik kezdetben az irányt. Ám ki mondja, hogy nem fognak nyitni más irányba is? Én abszolút látom annak a realitását, hogy meg fog jelenni a terméknek USB-C típusú csatlakozóval ellátott változata is. Maga az ötlet pedig – egyértelműen az Everpurse-nek címezve a bókot – kiváló.

kate spade táska

Töltés nehézségek nélkül

Tehát adott egy táska, van benne egy töltő és az egyre inkább merülő okostelefont belehelyezve, vagyis oda téve, ahol amúgy is tároljuk, két legyet egy csapásra alapon, tölthetjük a készüléket.

kate spade táska

Magát a töltőt pedig azért, hogy ne okozzon kényelmetlenséget ki-be szedegetni a táskából, vezeték nélküli technológiával működő, adott eszközre (töltőpárna) helyezve adhatjuk neki a „kakaót”.

kate spade táska

Az újítás egyelőre négy fazonban és több színben is elérhető. A négy fazonból kettő, a népszerű és elegáns, tote típusú táska. A műbőr változat, hosszúkásabb formával 378 dollárért, a másik, kicsit szögletesebb, tisztabőr 698 helyett most 489 dollárért vehető meg. A kisebbek formája szinte azonos, de míg az egyik egy amolyan boríték jellegű kézitáskaként funkcionál, addig a másik átvetős táska. Az első 398 dollár, az utóbbi pedig 198 dollárért kapható. Természetesen mindegyiken ott virít az aranyozott Kate Spade lapocska, de itt talán még ennél is fontosabb a telefontöltő, ami a speciálisan kialakított rekeszben kap helyet.

Everpurse X Kate Spade kollekciót a szöveg alatti linken tudjátok megtekinteni.

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..