IllumiScarf – Az univerzum a nyakadban [galéria]

A viselhető technológia újra és újra meglepetést tud okozni. A legújabb érdekesség a Shenova világító sála.

Ezt viselve te lehetsz az éj királynője, nyakadban az egész univerzummal és a csillagokkal.

Mivel mindösszesen 4 napunk van karácsonyig, így arra már egyébként sem igen lenne mód, hogy ezt a terméket bárki is megrendelje a tengerentúlról. De nem is tudnánk, mert januárig csak előrendelésre van lehetőség. Viszont ettől még csodálkozhatunk rajta, hogy már ilyen is van.

Az IllumiScarf fantázianevű, 182 cm-es sálat a Shenova cég ledekkel szerelte fel. Ez így mókás ugyan, de egy kicsit a leírás alapján olyan bazári érzetet kelt az emberben, mint azok az olcsó, rénszarvasos nyakkendők, amik szintén világítottak és zenéltek. Ám az Illumiscarf több egy LED-es bóvlinál.

A sál gyapjú anyagára a valóságnak megfelelő csillagtérképet is rányomtatták és a LED-eket pontosan úgy helyezték el, hogy eszerint világítsanak. Továbbá a ruhadarabban cserélhető elemet helyeztek el, így a ledek „áramellátása” is hosszútávon biztosított. Ugyanakkor melegérzetet egyedül a sál anyaga okozhat, a LED-ek viszont semmiféle melegedést nem produkálnak, tehát a sál teljes biztonsággal viselhető.

Persze nem ez a cég egyetlen terméke, akad még a sálhoz hasonló, világító ruhájuk is, illetve az anyagok speciális nyomásával is foglalkoznak. Legfőbb inspirációjukat azok a nők jelentik, akik a tudományok, a technológia, műszaki vagy matematikai területein dolgoznak. A hitvallásuk pedig, hogy olyan öltözeteket készíthessenek, ami megmutatja a nők céljait, amelyeket viselve kifejezhetik önmagukat és mindeközben elegánsak maradhatnak.

A sálat fekete és fehér színben kínálják, az ára pedig 95 dollár és január 19-től várható, hogy szállítják.

Forrás: Shenova

Kapcsolódó cikk:
Kate Spade táska töltővel – A praktikus jövő
Ragyogj, ragyogj, kis szakáll!

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..