Lofree: Végre egy csinos billentyűzet!

lofree billentyűzet
Láttál már trendi billentyűzetet? Eddig még mi sem! Úgyhogy, amit most, találtunk az egy elég meglepő darab, kitűnik a tömegből.

Lofree-t akarunk!

A billentyűzetek nagyjából ugyanolyanok. Lehet a billentyűkre ugyan matricákat kapni, de van az a mondás, miszerint hattyúból nem lehet várat építeni. Jó, talán nem egészen így van, de szerintem értitek, mire próbálok célozni. Eddig tehát joggal hihettük, hogy ezek az eszközök, amilyen elengedhetetlenül hasznos részei a számítógépnek, olyan csúnyák és módosíthatatlanok egyben.

lofree billentyűzet

Nos, vége! Végre valahára valaki kitalált egy legalább picit más, a régi írógépek gombjait idéző darabot. Sőt, továbbmegyek, képzeljétek képes gyártani a feketétől és a szürkétől eltérő színben. (Ja, bocs, néha fehér is van, illetve a Mac-nél ezüst…)

lofree billentyűzet

Éppen ideje, hogy elkényeztessenek minket a szebbnél szebb, csinosabbnál csinosabb billentyűzetekkel a gyártók. Ráadásul ez nem csak vidám kedvet varázsol a külsejével, de még vezeték nélküli is. Mondjuk 2017-ben ez már azért egy elég alap fícsör, de ettől függetlenül becsülendő. A Lofree esetében egyébként használhatjuk vezetékkel is, ha valamiért ehhez ragaszkodunk.

lofree billentyűzet

Node, itt még nem áll meg a belbecs! Egyrészt az eszköz párosítható Mac és PC típusú számítógéppel is, ez már piros pont. Az viszont még bolygó méretűvé is növeli az érdemjegyet, hogy ezen kívül iOS és Android eszközökkel is összeköthető.

lofree billentyűzet

Még mindig nincs vége… Egyszerre 3 ketyerét is párosíthatunk vele. Ráadásul van saját kis billentyűvilágítása is, amit igényeink szerint személyre, magunkra szabhatunk.

lofree billentyűzet

Viszont… Sajnos, mindezeken a nagyszerű tulajdonságokon, és ezen a néhány képen kívül a Lofree egy talány. Egyáltalán semmi infónk sincs arról, hogy mennyi lesz az ára és mikor fog végre megjelenni. Ha megtudjuk mindenképpen eláruljuk.

Egy biztos: várjuk nagyon a megjelenését!

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .