Plant Nanny: Egy cuki app, ha keveset iszol

A Vogue kedvenc itató alkalmazása, a Plant Nanny igazán jól jön, ha gyakran elfelejtesz inni. Természetesen vízről van szó…

A Plant Nanny segít, hogy több vizet igyál

A téma fontosságáról már minden létező fórumon hallhattunk. A tévében erről beszélnek, erről írnak a női lapok és ezt sulykolja minden valamire való edző. Igyál minél több vizet, hogy hidratálj, hogy rendben működj, hogy jól legyél!

Igen ám, de mi van azokkal, akiknek annyi a dolga, hogy egyszerűen elfelejtkeznek erről? Nekik segít a Plant Nanny!

Ráadásul a világ legédesebb módján teszi. Talán emlékeztek a tamagotchis időkre, amikor minden kölyök virtuális lényeket gondozott. A Plant Nanny is hasonló ügy, de itt a fő cél nem csak a növényke jólléte, hanem, hogy a felhasználó igyon. A főszereplő tündéri kis figurák növekedése, fejlődése csak plusz mindehhez.

plant nanny

Az app kiszámolja a beletáplált adataink alapján, hogy naponta mennyi folyadékra van szükségünk és utána az a napi cél, hogy ezt teljesítsük. A növénykénk csak így fejlődik.
Természetesen minden személyre szabható. Kiválaszthatjuk – bár először csak limitált választékból – az induló növényt (és el is nevezhetjük), a cserepét és azt is, hogy milyen üvegből – méret és külcsín – locsolgatjuk a saját torkunkat.

Persze, mivel az app egyébként ingyenes, így vannak benne extra opciók. Ezek csak extra pénzért használhatók, de nagyon őszintén, én biztos nem fogok arra költeni, hogy hupilila legyen a kis muci cserepe. Ugyanakkor azoknak, akik ügyesen isznak és nyomogatják az alkalmazást, ingyen is megnyílnak különféle extrák. Akár új növények is. Szóval lehet rákölteni, de szerintem felesleges.

Plant Nanny elérhető iOS-re és Androidra egyaránt. Édes, hasznos, nem csoda, hogy Vogue-nál imádják.

Letölthető innen:

App Store: Plant Nanny
Play Áruház: Plant Nanny

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..