A szelfizés koronázatlan királynője

szelfikészítés
Aki egy csücsörítő, kacsaszájú szelfihercegnőt vár, az nagyot téved. Ez a lány egészen új dimenzióba emelte a szelfikészítést!

Helene kedvenc hobbija, hogy tükrökre, vagy üvegekre rajzol, valamint, hogy szelfiket készít. Vajon így jöhetett az ötlet, hogy vegyítse a két kedvenc időtöltését?

szelfikészítés

Nem, ez ötlet úgy született, hogy először rúzzsal kezdett a tükrökre rajzolni és a szobatársának hagyott üzeneteket. Aztán jöttek a különféle filcek, a képek, az Instagram és végül így alakult az egész.

szelfikészítés

A norvég születésű Helene Meldah jelenleg Washingtonban él és alkot az összes létező tükörre, ami csak az útjába kerül. Nem kíméli a hoteltükröket sem, bár tény, hogy mindig szépen eltakarítja maga után az alkotásait.

szelfikészítés

Egy-egy tükörszelfi alapjának megrajzolása fél órát vesz igénybe, de olyan is előfordul, hogy a művésznő belefeledkezik. Saját bevallása szerint azért csinálja, mert nagyon élvezi. Ha „vendége” is van a képben, akkor még jobb a mulatság.

szelfikészítés

Helenének jelenleg a mirrorsme Instagram oldalán 160 ezer követője van és úgy tűnik sohasem fogy ki az ötletekből. Akinek a cikkben tetszenek a képei, érdemes megkeresnie őt a képes közösségi portálon, mert ez a néhány kép semmi azokhoz képest, amiket ott találni!

szelfikészítés

A tehetséges szelfibajnoknőről számtalan híres médium cikkezett, sőt már tévéműsorokba is meghívták. Pedig ő magát csak egy „született firkálónak” tartja…

szelfikészítés

Persze közben a cégek is kezdik megtalálni a reklámokkal, de azt már megszokhattuk, hogy az Instagram és az „ingyen” internet már csak ilyen.

szelfikészítés

Szerintünk állati jó, amiket csinál!

szelfikészítés

Forrás: @mirrorsme Instagram

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .