Itt van a Huawei szelfi pályázata

huawei szelfi
Végre valahára elérkezett az a pályázat, ami a legtöbb csajnak tetszik majd. Ideje megmutatni, hogy a kacsaszájon túl is van szelfi!

A Huawei és a londoni Saatchi Gallery közös szelfi-pályázatot írt ki #SaatchiSelfie címmel!

Művészi szelfiket várnak, függetlenül attól, hogy a nevező érdeklődő műkedvelő vagy profi fotós. A lehetőség mindenki számára adott. A lényeg csak az, hogy a kép ötletes fénykép legyen, bevetve a művész minden kreativitását és eredetiségét, valamint, hogy passzoljon a koncepcióba. Ha már a tematika került szóba, arra biztatják a résztvevőket, hogy legyenek innovatívak és kísérletezzenek szabadon.

A nevezéseket január végétől március 19-ig várják, amit neves művészekből álló zsűri értékel. 16 éves kor felett lehet nevezni és egy személy legfeljebb 6 képpel indulhat.

A pályaműveket a Huawei és a Saatchi Gallery, From Selfie to Self-Expression (A szelfitől az önkifejezésig) 2017. március 31. és május 31. között megtekinthető közös kiállításán mutatják be. A 10 legjobbnak ítélt munka alkotóját kísérőjével minden költséget fedezve vendégül látják 2017. március 30-án a kiállítás exkluzív megnyitóján Londonban. Ezen az estén derül majd ki az is, hogy kinek a művét ítélte a zsűri a legjobbnak. Ám ez még nem minden!

„A legjobb tíz fotó alkotóit emellett a Huawei legújabb, még nem bemutatott okostelefonjából egy-egy példánnyal jutalmazza.” – adta hírül a Huawei Magyarország.

Itt a nagyszerű alkalom mindenkinek!

További információkat és a kiírást, valamint a regisztrációt követő pályázati anyag beadásának módját is ITT találjátok!

#SaatchiSelfi pályázat

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .