Magyar IT puli kérte meg a facebookos puli kezét

it puli szerelem
A facebookos Mark Zuckerberg Magyarországon vásárolt pulijának egy magyar kutyalány megkérte a mancsát a szerelmesek napján.

IT puli szerelem

Noha nem egészen helyénvaló még egy elkeseredett eb(vén)kisasszonynak sem, hogy megkérje a kiszemelt puli kezét, de mindjárt más a kutyalány fekvése, ha megtudjuk mi áll az ajánlat hátterében…

Hogyan is történhetett mindez? Az IT Services Hungary nagyon becsülendő módon örökbe fogadott egy kutyalányt. A szegény kis jószág egyik reggel az ajtajuk előtt állt, így gazdi híján céges kutyává avanzsált. Aztán persze igazi IT kutyuvá nőtte ki magát, tech névvel, saját Facebook profillal, céges utakkal, miegymás. A történet itt folytatódhatna azzal, hogy boldogan élt a cégnél, míg egyszer jó sok évvel később már tényleg nem bírta a sok simogatást, és az örök vadászmezőkre távozott.

it puli
Kép forrása: Floppy Facebook/ IT Services Hungary tulajdona

Ám a Floppy névre keresztelt puli nem érte be a multinál letöltendő középszerű sorssal. Állítólag az történ ugyanis közben, hogy szerelemre lobbant pont a Facebook alapítójának, Zuckerbergnek a magyar származású pulija, Beast iránt! Felteszem bekövette a Facebookon és csendben reménykedett, míg összeszedte minden bátorságát és úgy döntött, Valentin-napon a tettek mezejére lép. Melyik nap is lenne alkalmasabb kimutatni érzéseinket és megkérni Beast mancsát? Szerintem mindenki ki tudja találni…

Floppy tehát akcióba lendült. Szerzett egy teljes kreatív csapatot, akik weboldalt építettek neki, egy szörnyű dalban tolmácsolják történetét Beastnek, sőt még egy szerelmi üzenetet is küldött egyenesen a Facebook Palo Altó-i főhadiszállására! (Mondhatjuk, ő aztán mindent megtett az ügy érdekében!)

Sajnos egyelőre plátói szerelemnek tűnik a magyar pulilány érdeklődése, Beast ugyanis eddig még nem válaszolt. Talán ő is a daltól ijedt meg, mint én, nem tudni.

…vagy egyszerűen Beast is csak egy cuki kutyus, mint Floppy és mindkettőjüket teljesen hidegen hagyja az IT, a technológia, a dal, a videók és a házasság. Valamiért ugyanis az az érzésem, hogy ez az egész mancskérés sokkal inkább szól arról, hogy az IT Services Hungary megkérte valamilyen okból kifolyólag Mark Zuckerberg kezét…

A projektről itt tudhattok meg többet: Marry Me Beast

Forrás: IT Services Hungary Facebook

 

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..