Octopus: Egy okosóra a kicsik napi rutinjáért

octopus
A Joy az Octopus órával levesz a szülők válláról egy terhet, és egy mókás lehetőséget ad a gyerekeknek a napi teendőik elvégzésére.

Octopus okosórával sokkal mókásabbak a napi feladatok!

Gyereknek lenni sem könnyű: felkelni, fogat mosni, reggelizni, óvodába/iskolába menni, összepakolni maguk után a játékokat… Ráadásul még folyton hallgatni a szülőket, akik folyton ilyenekkel nyaggatnak!

Mennyivel vidámabb, ha van egy szuper óra a kezükön, ami vicces ikonokkal emlékezteti őket a teendőkre.

Az Octopus Watch olyan kütyü, amit azoknak a gyerekeknek találtak ki, akik még nem ismerik az órát. Pontosabban a 3 és 8 év közötti srácoknak szánták. Eredetileg 600 ikont tölt rá a gyártó, ami a napi teendőket szimbolizálja és figyelmezteti a srácokat, hogy ne kelljen a szüleik nyaggatását hallgatni.

octopus
Kép forrása: Joy/Octopus

A szülők egyébként Android és iOS rendszerű okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül tölthetik fel a srácok tennivalóit. Bár olyasmiket természetesen nem „kérhetnek”, hogy „Vigyél apunak egy sört!”, akármennyire értékelnék is az ilyesmiket például a fáradtan hazaérkező édesapák.

A viccet félretéve, a kicsiket sokkal egyszerűbb mindenre rávenni, ha játékos formában tesszük és ez az óra pontosan ezt valósítja meg nekik. Ráadásul jutalompontokat is osztogat minden egyes elvégzett feladat után. Állítólag azért remek az ötlet, ugyanis a gyereket megadott napirendre, és akár nagyobb önállóságra is szoktatja.

Jelenleg az Indiegogón fut az Octopus kampánya. Előrendelésben 69 amerikai dollár, plusz szállítási díjért, 5 színben vásárolható meg. Óriási rá már most a kereslet és szinte az összes vezető tech és nem tech orgánum beszámolt már róla.

Forrás: Joy/Octopus

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..