Tech kütyük egyszarvú barátoknak!

unikornis
Az utóbbi időkben az egyszarvú szuper trendi lett. Most megmutatjuk, milyen unikornisos kütyüket találni, ha nyitott szemmel jártok az interneten.

A különféle történetekben megjelenő egyszarvú ló már az ókori íróknál is előfordult. Régóta kedvelt meselény, valójában a Gru mesefilm hozta be újra a mainstream médiába. A tömeggyártás korszakában, egyre többen törekednek az egyediségre, éppen azért egyre többen hasonlítják magukat a nagyon ritka és különleges lénynek titulált unikornishoz. (Ecca-ecca-eccarvú…)

Aztán persze a tömeggyártás is lecsapott erre az ötletre, és kicsit paradox módon ezért egyre többféle ruhadarabot, sminkeszközt és egyéb cuccot díszít ez a ritka lény. Gyakran igazán vicces formában.

Készült már színező a gonosz egyszarvúról. De például a korai mondát is sikerült elferdíteni, miszerint az állat szarvából készült por minden mérget közömbösít. Immár a szellentése szivárványszínű csillám…

Az unikornis láz beszivárgott a tech világba is…

Tok

A legalapabb tech kiegészítő az unikornisos tok. Ilyen már mindenkinek van! Az alábbi darab a Casetify-on kapható 40 dollárért, de az AliExpress-en is hemzsegnek pár dolláérért a tokok a különféle márkájú és méretű telefonokra.

unikornis
Forrás: Casetify

Hordozható töltő – Powerbank

Igen kérem, az alábbi hordozható töltő 8 és 12 dollár közötti áron és több színállásban vásárolható meg az AliExpress és az Ebay kínálatában.

unikornis
Forrás: AliExpress

Laptop matricák

Kapható cuki matrica, amelyik lényegében bármilyen notebookra feltehető. Az alábbi az Etsy-ről rendelhető 3871 Ft-ért.

unikornis
Forrás: Etsy

Van azonban szép színes, szivárványos billentyű matrica is, amit az Urban Outfitters 16 fontért kínál.

unikornis
Forrás: Urban Outfitters

Vezeték nélküli hangszóró

Az első wireless hangszóró az édi unikornis a Thumbs Up gyártámánya és az Ebay-en 25 dollárért kapható, több másik, sokkal valószerűbb állat társaságában.

unikornis
Forrás: Ebay

Az alábbi már egy komolyabb jószág, jófajta gipszstukkót imitál. Csak erős idegzetűeknek! Bár az Urban Outfitters is árulta, jelenleg PBTeen akciósan 30 amerikai dollárért méri darabját.

unikornis
Forrás: PBTeen

Fülhallgató

Továbbra is a zenehallgatásnál maradva. Az „eccarvú” füles megvásárolható az AliExpressen 2 dollártól, míg az Ebay-en már 10-et is elkérnek érte.

unikornis
Forrás: Ebay

Világítás

A fényes unikornisok sem maradhatnak ki összefoglalónkból! Vásárolható egyszarvú és felhő váltakozásából összeállított izzósor. A Just Mustard 10 fontért értékesíti.

unikornis
Forrás: Just Mustard

Viszont kapható éjszakai fényként funkcionáló csodalény is LED-ekkel, minden kislányszoba kötelező kelléke. Az Ebay-en 20 dollárba kerül.

unikornis
Forrás: Ebay

Egérpad

A végére hagytuk az egérpadot, ami mindig kitűnő felület reklámozni vagy egyszarvút nézegetni! Az alábbi darabot a különleges gyűjtőknek ajánljuk: az Etsy-ről rendelhetik meg 3947 Ft-ért.

unikornis
Forrás: Etsy

Amennyiben kedves olvasóink még találnak tech uniskornisokat és kihagytunk valamit, szívesen várjuk hozzászólásban itt, vagy Facebookon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .