Szakítóokok a tech korszakban

tech randi

Tech randi, avagy mit igen és mit ne

Szóval, ha az #örökreegyedül a kedvenc hashtaged, akkor lehet, hogy valamelyikben bűnös vagy. Noha a Match.com felmérését 5500 amerikai körében végezték, ami kissé más kultúrkör. Akkor is elgondolkodtató.

A tanulmány címe, akár egy hollywoodi produkcióé is lehetne: „Szinglik Amerikában”. Kiderül, hogy nagyon is sok összefüggés van a technológiai döntések és a kapcsolati státusz között…

Például a Z-generáció (18-29 évesek) 22 százaléka szerint a technológia megnehezíti a randizást, mégis 57 százalékuknak van valamilyen online randi felületen, vagy appon regisztrációja.

A közösségi média a megkérdezettek 57 százalékának erősíti a FOMO-ját (ki- és bejelentkezési kényszer). Ugyanakkor a 29 százalékot felajzzák a telefonhívások (az írásbeli kommunikáció világában – a szerk.) és 26 százalékot az is, ha valakinek NINCS közösségi médiumon profilja…

tech randi

Nézzük azonban azokat a fránya indokokat!

1. Panasz a Facebookon

A megkérdezettek 58 százaléka nagyon lehangolónak tartja azt, aki a Facebookon panaszkodik az életére. Ezért, a szingliknek ideje megváltoztatni ezt, ha bűnösek benne és más kapcsolati státuszra vágynak!

2. Első randi szabály: NO TELEFON!

Az első randin nincs telefonálás, nincsenek üzenetek és halaszthatatlan e-mailek. A másik telefonhasználata az első randin, igazi vízválasztó! A számok tükrében: 75 százaléka a szingliknek teljesen kiábrándítónak találja a randin a telefonálást. 66 százalék az üzengetést találja annak a randi alatt. 58 százalék pedig nem is akarja látni a telefont az asztalon! Viszont a 45 százalék kifejezetten bukik arra, ha a másik fél kikapcsolja a telefonját ilyenkor…

tech randi

3. Ciki a betört kijelző

Az X generáció tagjai (1960-79 között születettek) a Z generációnál sokkal ítélkezőbbek a törött kijelzőkkel kapcsolatban. Közülük a nők 86 százalékára tesz negatív benyomást, ha a férfi telefonjának törött a kijelzője!

Uraim, tessék szépen megcsináltatni! A nőknek ez fontos: ha egy randira el tud valaki menni, akkor csak meg tudja a telefonját is csináltatni. (Persze kivétel, ha közvetlenül előtte törik el.)

4. iPhone + Android = nincs szerelem

Az Android felhasználók 15-ször valószínűbb, hogy negatívan ítélik meg, mint pozitívan, ha a másiknak iPhone készüléke van. Ám a másik tábor még durvább, 21-szer valószínűbb, hogy az iPhone felhasználó negatívan ítéli meg, hogy a másiknak Android készüléke van!

tech randi

Szóval, tessék ezekre figyelni és tech randira fel!

Forrás: Popsugar

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..