Szerdai szosöl: The Rock vs. Vin Diesel

szerdai szosöl
Ki gondolta volna, hogy a két kopasz akciósztár összecsapására az interneten kerül sor? Ráadásul mindkét féltől idegen terepen!

Casus belli

A két fél hidegháborúja nem most kezdődött. A kissé hasonló karakterük ellenére meglehetősen két különböző személyiségnek tűnik a két színész: Dwayne „The Rock” Johnson és Vin Diesel. Míg az utóbbi „csak” kidobóként bunyózott New Yorkban, addig az első pankrátorként egészen a világbajnoki címig vitte. Aztán mindkét fél betette a lábát Hollywoodba és egy napon, egy filmben találkoztak. Ez volt a Halálos iramban egészestés produkció (sorozat?) addigra már ki tudja hányadik folytatása. Aztán azóta megint és megint csináltak még további epikus folytatást az autós „családregényhez”.

Ám az utóbbi forgatásán, Diesel a produceri székből azt gondolta, hogy bármit megtehet és meg is tett, Rock pedig alaposan kiakadt ezen és nem is rejtette véka alá.
Ha valamit, hát azt tudhatjuk, hogy Rock bizony komolyan tolja a közösségi médiában, az Instán majdnem 79 millió követője van, Facebookon, pedig 60 millió körül. Diesel az Instagramon 33 millióval, ám a Facebookon igen komolyan nyomulva, 101 millió rajongóval büszkélkedhet.

Nos, a Rock még kiakadásakor, bár nevén nem nevezte kiről van szó, közzétett egy posztot, amiben egyik férfikollégájára utalva és a munkájára célozva, ezt írta:

Vannak olyanok, akik felnőtt férfinak és igazi profinak tartják magukat és vannak, akik közben nem azok. Ők azok, akik túl csirkeszarok, hogy bármit is tegyenek valójában. Beszari alakok.

Bár mi pontosan nem tudhatjuk, hogy ez miért jött ki az izmos óriásból, az azonban bizonyos, hogy Diesel vette magára. Bizony komoly feszültség is keletkezett közöttük emiatt, amit elvileg tisztáztak. Ám tény, hogy míg mindenki mással szívesen fotózkodtak a forgatáson, addig egymással nem nagyon lehetett őket látni. Hiába, két dudás egy csárdában…

A nagy duett

Most viszont egy másfajta versengésbe csöppentek, ezúttal lényegében akaratukon kívül. Az éneklés ingoványos terepére tévedtek.

Történt ugyanis, hogy Diesel fejébe vette valamiért, hogy az egyébként tényleg szexi hangján énekelni is tud – pedig nem – és zenei babérokra is törne – pedig jól hallhatóan semmiféle zenei hallása nincs. Ezt bizonyítandó Kygo – igencsak alapos – remixét tette közzé a Facebookon. Kygo és Selena Gomez „It Ain’t Me” című számába szállt be egy kis vokállal… Egyik szemünk sír és a másik is és még a fülünk is.

Míg Rock viszont épp nemrég a hangját kölcsönözte egy rajzfilmfigurának a Disney-féle animációs film, a Moana című produkcióban. Márpedig nem Disney-mozi a Disney-mozi dal nélkül, így a Kősziklának énekelnie kellett. Bár a milánói Scalában ő is inkább csak komédiásként léphetne fel, de úgy tűnik ebben a csatában most jobbnak bizonyult.

Duett aligha várható, ám arról ne is álmodjatok, hogy már egyiket sem halljuk énekelni többet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .