i.Con: Ikonikus okoskoton

okoskoton
Az i.Con az első okosóvszer a piacon és mielőtt bárki is azt gondolná, ez most nem vicc! Ez az eszköz trackeli a férfiak szexuális teljesítményét.

Figyelmeztetés: Az alábbi tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, tovább olvashat, ha ön nem múlt el 18 éves, akkor kérjük hagyja el az oldalt!

Gondolkodtál már azon hány kalóriát égetsz el egy szeretkezés alatt? Vagy hány mozdulat? Na és a sebességen? Hogy egy menet meddig tart? Milyen frekvencián? Hányféle pozíciót használsz egy hét, egy hónap vagy egy év alatt? Vagy a világon hány emberrel csináltad?

A fenti kérdéseket teszik fel az i.Con forgalmazói az oldalon, ahol előrendelhető az intim „fitbit”. Persze a Fitbit cégnek ehhez semmi köze valójában, viszont az iCon tényleg egy szextracker. Noha már tavaly júliusban bemutatták, csak idén lesz elérhető, igaz még nem tudni mikor.

Mivel feltehetően csak pislog a kedves olvasó, nézzük a piszkos részleteket!

Mi az az i.Con valójában?

Egy óvszer? Nem. Ez egy gyűrű, amit egy olyan kondom végéhez csatlakoztattak, amit újra és újra lehet használni. Nagyon kényelmes, vízálló, könnyű, a létező legtöbb gyönyört biztosítja és bármilyen kondommal használható. (Gondolom ezzel kapcsolatban másoknak is felmerültek kérdései, de sajnáljuk ez így van leírva…)

Hogyan is működik?

Egy nano chipet használtak benne és különféle érzékelőket. Ennek köszönhető, hogy a feljebb elhangzott kérdésekre maradéktalanul tud választ adni egy mobilra letölthető appon keresztül. Ehhez természetesen Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható.

Az adatok, amiket gyűjt: elégetett kalória aktus közben, a mozgás gyorsasága, a mozgások száma, az egyes aktusok frekvenciája, hossza, a testhőmérséklet, a használt pozíciók, bár ez utóbbi még csak béta tesztelés alatt.

okoskoton

Adatok

Amikor az adatokat áttöltjük az alkalmazásba, utána az eszköz törli őket a készülékről és újra elkezdi menteni az újabbakat, így nem kell a tárhely vége miatt aggódni.

Noha teljesen anonim módon is használható, ha a felhasználó akarja, megoszthatja begyűjtött adatait a barátaival, vagy akár a világgal. (A világ pedig csakis erre vár!) Anonim versengésre is van lehetőség, ugyanis az adatok név nélkül bekerülnek egy adatgyűjtőbe, ahol akár össze is hasonlíthatók. Hát, ezentúl a legendák majd csak így születnek…

Specifikáció

A méret mindenki számára beállítható és tökéletes kényelmet is ígérnek. USB-vel feltölthető nagyjából egy óra alatt és ez 6-8 óra „akcióra” is elengedő szufla.

A készülék a tesztelés utolsó fázisában van. 59,99 angol fontért már előrendelhető, ám csak akkor kell kifizetni, ha valóban sor kerül a gyártásra, egyelőre ugyanis csak előrendelési lehetőséggel szondázzák, hogy lesz-e igény a szerkezetre…

Ez lenne a jövő, vagy csak egy rossz vicc?

Forrás: British Condoms

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..