Ember Mug: Az okos termoszbögre, amit imádnak az emberek

termoszbögre
Egyre többen szeretik a reggeli kávéjukat, italukat magukkal vinni. Az Ember elnevezésű okos termoszbögrét ezért viszik, mint a cukrot.

Görbe bögre, okos bögre

A Starbucks polcairól egyenesen elkapkodják ezeket az eszközöket, pedig nem olcsó! Mondhatnánk nagyon nem. Hiszen 150 amerikai dollár egy termoszbögréért még Amerikában sem kis pénz.

termoszbögre
Fotó: Ember Technologies

És mégis… Az Ember Technologies elnevezésű cég alapötlete az volt, hogy egy olyan termoszbögrét készítsenek, ami megfelelő, beállítható hőmérsékleten tartja a benne lévő italt akár bármeddig.
Egy átlagos termosz nagyjából 5 órán keresztül képes melegen tartani a tartalmát, ami nagyjából 37 és 100 fok közötti hőmérsékletet jelent. Értelemszerűen minél kevesebb, annál rövidebb ideig.

„Amikor beleöntöd (a termoszba) az italod, általában olyan forró, hogy égeti a szádat. Majd fokozatosan az általad kedvelt, fogyasztható hőmérsékletre hűl, de ezen a hőfokon csak rövid ideig marad.” – magyarázta az Ember cég alapítója, Clay Alexander.

termoszbögre
Fotó: Ember Technologies

Erre a problémára kínál megoldást az Ember bögre. A termoszban található folyadék hőmérséklete egy okostelefonra (vagy akár okosórára) letölthető alkalmazáson keresztül szabályozható.
Szintén az app lehetővé teszi, hogy akár saját nevet adjunk az okos bögrének, illetve különféle hőmérséklet beállításokat mentsünk és beállítsuk az eszköztől kapott értesítéseket.

Egyelőre sajnos európai értékesítésről nincs szó. Mivel azonban az első készletek már elfogytak az USA-ban a Starbucks-ok polcairól, ahova új készletek várhatók, így nem kizárt, hogy az európai piacra is belép az Ember a termékével. Kíváncsian várjuk!

termoszbögre
Fotó: Ember Technologies

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..