A Chanel egyenesen az űrbe száll

chanel
Forrás: Vogue
A Chanel tegnap Párizsban az őszi kollekciójuk bemutatóján, egyenes a Holdat célozta meg a rakétával, amit „kilőttek” a kifutóról. Érkezett egy app is!

#ChanelGroundControl

Fogalmazhatunk úgy is, hogy óriásit durrant a Chanel show. Lagerfeld szó szerint más bolygóra katapultált az idén. A helyszínül a tavaszi kollekciót bemutató robot-data show-hoz hasonlóan az ikonikus Grand Palais-t választották.

chanel
Forrás: Chanel

Ám ezúttal szerverpark helyett űrállomás fogadta a vendégeket. Karl Lagerfeld elárulta, már azután a bemutató után megszületett fejében az ötlet a mostani bemutatóról.

chanel
Forrás: Chanel

A külföldi magazinok tudósításai a tegnapi show-t az „epikus” jelzővel illették és, ha a kedves olvasó megtekinti az alábbi videót, ezzel egyet is fog érteni. (Kilövésre felkészülés megkezdése 18:00 perctől, indítás 18:55)

Egy mérethű rakéta fokozta és füstölte a hangulatot a kilövését követően. Jól passzoló hátteret adott Lagerfeld futurisztikusan galaktikus klasszikusaihoz.

A kollekció

A kollekció kissé az űrverseny és Holdra szállások, hatvanasévekbeli divatvilágának ízét is magán viselte, de természetesen teljesen Chanelba oltva.

chanel
Forrás: Chanel

Az idei év nagy slágere, a csillogó csizmák a Chanel tolmácsolásában, masszív sarkakkal és sötét orral köszöntek. Természetesen a most felkapott Hadid testvérek és Kendall Jenner sem hiányozhatott a kifutóról.

chanel
Forrás: Chanel

A hangszórókból a Krafwerk, Daft Punk és Honeymoon Killers szólt a bemutató alatt. A modellek pedig kitartóan köröztek a középen elhelyezett rakéta körül. Majd végül körbeállták, érkezett a tervező a keresztfiával, és közös erővel megnyomták az indítógombot.

chanel
Forrás: Chanel

Visszaszámlálás után a rakéta kifüstölt és Elton John korai Rocket Man című számára kilőtték az „űrbe”. Még Anna Wintour is eltátotta a száját, pedig tőle nem mindennapi látni bármilyen reakciót is egyáltalán. Nos, a jelenet sem volt az! A Chanel a rakétájával nagyot lőtt.

chanel
Forrás: Chanel

Az idei #ChanelGroundControl show nem hiába kapta hát az epikus jelzőt.

A matrica app

Ám itt még nincs vége! Amennyiben a kedves olvasók ezzel fel is vették a Chanel szemellenzőt, van egy jó tippünk is. Divatőrült iPhone felhasználók számára az App Store-ban elérhető egy matricacsomag, ami ingyenesen letölthető. A világot – bocs, az epikus hangulat miatt, inkább csak a barátainkat – könnyedén eláraszthatjuk „sanellal” az iMessage-en.

chanel

Itt tudjátok letölteni! Rouge Coco Gloss Sticker

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..