Louis Vuitton tok 7 darab iPhone áráért

louis vuitton
A címben nincs elírás. A Louis Vuitton egy új tok szériát dobott piacra a héten. Az egyik Plus modell ára még hozzájuk képest is borsos.

Nézzük, mit kapni Vuittonnál 5 500 dolláért…

Az LV az elsők között volt a divatházak közül, melyek felismerték a hordozható eszközök térnyerését, ezért a „technikai tokoknak” a weblapon már 2015 óta külön oldalt szenteltek. Ez az aloldal azért is mókás, mert az alábbi videót is megnézhetjük, vagy játszhatunk egy retró lövöldözős játékkal. A cég szinte már mindenféle Apple eszközhöz készít tokokat, a tőlük megszokott árakon.

louis vuitton

Pedig, amikor tokot vásárolunk, akkor azért a legtöbben nem verik nagy költségekbe magunkat. Különösen nőknél jellemző, hogy inkább több tokot használnak, hogy minden öltözethez legyen színben passzoló.

louis vuitton

Nos, az LV a szuper gazdagokat célozza, akik simán megengedhetik maguknak, hogy egy tokért kifizessenek 1 180 amerikai dollárt, ami a beugró ár az iPhone 7-hez. De akár 5 500 dollárt is kiadnak egy aranyra festett krokodilbőr tokért, amiért egyébként nagyjából 7 darab iPhone 7 készülék vásárolható.

louis vuitton

A legújabb kollekció kis bőröndökkel idézi a kezdeti Louis Vuitton cég szellemét. Talán előfordulhat az a furcsa kitekert szituáció, hogy ezen tokok tulajdonosa jobban félti a készüléke tokját, mint magát az iPhone-t… Hát, lelkük rajta!

Mondjátok Hölgyek, ha megtehetnétek, vennétek ilyen tokokat?

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..