A titkos Tinder, ahol celebek ismerkednek

tinder select
Az nem titok, hogy a legtöbb szórakozóhelynek van VIP részlege, de gondoltátok volna, hogy a Tindernek is van ilyen, ahol hírességek vadásznak?

Tinder Select, a titkok kamrája

Bár erről hivatalosan a Tinder nem hajlandó nyilatkozni, de a napokban kibukott, hogy a Tinder Select egy meghívásos rendszerben működő, külön, VIP felülete az ismerkedő appnak. Ez az az exkluzív felület, ahol nagymenő cégvezetők, színészek, szupermodellek, vagyis a gazdagok és szépek ismerkednek. Azok pedig, akik igazán felkapottak a Tinderen, szintén bebocsájtást nyerhetnek.

A TechCrunch forrása, aki maga is tagja a „titkos köröknek”, azt mesélte a médiumnak, hogy a Tinder Select egy app „celebeknek és azoknak, akik felkapottak a Tinderen”. A népszerű tinderezők közül, akiket kiválasztanak, azok egy speciális meghívót kapnak a Tinder Selectre.

tinder select

A zárt ismerkedő appban vannak, akik még „jelölhetnek” is másokat, hogy ők bebocsájtást nyerjenek. Egyébként az bizonyos, hogy a jelölés még önmagában nem jelent felvételt is a „klubba”, a Tinder dönti el, hogy kit vesznek fel. Az egyelőre viszont nem egészen világos, hogy ők mi alapján szelektálja le az embereket, akik ebben a kegyben részesülnek. Az elég valószínű, hogy a Tinder Elo pontszámnak szerepe van a jelölésben és a kritériumok között szerepel.

Az Elo pontszám szintén nem publikus és a felhasználók nagy részének fogalma sincs róla, hogy létezik. A Tinder azonban jegyzi, hogy kit hogyan, értékelnek és eszerint osztályozza felhasználóit és pontozza ebben a rendszerben.

tinder select

A „beavatottak” váltani tudnak a két felület, a Tinder Select és a sima Tinder között, ami viszont azt is jelenti egyben, hogy bizonyos helyeken nincs elég exkluzív tag.

A Tinder Select nagyjából fél éve létezhet, így feltételezhető, hogy a Tinder eredeti tervei között nem szerepelt létrehozni. Ez mondjuk nem véletlen, elég kirekesztő és sértőnek tűnik a rendszer sokakra nézve. Még akkor is, ha nem ez az egyetlen olyan társkereső, ami a top felhasználóknak exkluzív tartalmakat kínál.

Annak pedig, hogy a Tinder nem hozta ezt az egészet nyilvánosságra több oka is lehet. Egyrészt lehet szó részben teszt üzemmódról is, másfelől viszont az app exkluzivitását emelik ezzel. Azok, akiket felvesznek, különlegesnek érezhetik magukat. Nem kisebb nevek ismerkednek a kiemelt ügyfelek között, mint Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan, Hillary Duff vagy éppen Lily Allen.

Forrás: TechCrunch

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..