Már a fejhallgatók is robbanhatnak!

fejhallgató
Reméljük, hogy nem lesz gyakori az eset, ami megtörtént a Peking és Melbourne között közlekedő járat fedélzetén. Ezúttal fejhallgató robbant fel!

Vezeték nélküli fejhallgató kapott lángra egy repülőn

Az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal adott ki közleményt a sajnálatos incidensről, ami az egyik Peking-Melbourne járaton történt. Az egyik utas zenét hallgatott egy vezeték nélküli fülhallgatón. Nagyjából a felszállást követő két óra múlva álmából egy robbanásra ébredt. Érezte, hogy ég az arca, ezért odakapott. A mozdulattal lerántotta a fülhallgatót a nyakára, de az továbbra is égette, így ledobta a földre. A fejhallgató szikrázott és kissé ki is gyulladt.

„Mikor a lábammal akartam oltani a készüléket, az egyik légi utaskísérő már ott termett egy vödör vízzel és azonnal ráöntötte. A fülhallgatót azonnal egy vödörbe helyezték és a gép hátsó részébe vitték.” – mesélte az utas.

fejhallgató
Kép forrása: Australian Transport Safety Bureau

A készülék akkumulátora és a külső burkolata is megolvadt és foltot hagyott a gép padlóján. A személyzet miután gondoskodott a készülékről megvizsgálta a hölgy állapotát. A többi utas egész úton érezhette égett szagot. Elmondások szerint többen köhögtek és krákogtak az út hátralévő részében.

A Hivatal állásfoglalása szerint a készülék akkumulátora kapott lángra.

Forrás: ATSB

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .