Modern babaágy a kicsiknek, akik csak autóban hajlandók aludni

ford babaágy
Kép forrása: Ford
Nem kisebb cég, mint a Ford állt elő az ötlettel, hogy mi lenne, ha egy olyan babágyat készítenének, a piciknek, ami az autózás élményét szimulálja.

Max Motors Dreams – autós babaágy gyerekszobákba

Vannak ugyanis olyan babák, akik csak akkor hajlandóak aludni, ha autókáznak velük. Számtalan szülő számol be arról, hogy az igazán nyűgös babáját csak úgy tudja elaltatni, ha beteszi a kocsiba és akár köröz vele a környéken. Érdekes, hogy erre a problémára pont egy autógyártó keresett megoldást.

ford babaágy
Kép forrása: Ford

A Ford megalkotta a Max Motors Dreams elnevezésű kiságyat, ami egész egyszerűen szimulálja az autót a babáknak. A motor halk duruzsolását, a mozgást, LED-ekkel még az utcai fényeket is. Sőt, egy alkalmazásból még az autórádiót is lehet szimulálni.

Mindezt pedig anélkül, hogy a szülők egyetlen métert is tettek volna az autóval. Elég a minimalista elvek szerint megtervezett ágy és egy okostelefonnal irányítható alkalmazás.

ford babaágy
Kép forrása: Ford

Azok a szülők, akik épp nyúlnának a hitelkártyáért, még ne kapkodjanak, egyelőre egy prototípus készült csak és a Ford elkezdte felmérni a piaci igényeket. Nem kizárt, hogy beindul a gyártása a terméknek, de az is lehet, hogy nem.

ford babaágy
Kép forrása: Ford

Az ötlet mindenképpen jó, és a kész termék is láthatóan minőségi munka. Hogy stílusosak legyünk: reméljük, hogy forgalomba kerül…

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..