A gyönyörű Bang & Olufsen hangfalak egyben lakberendezési kellékek is

beosound shape
A dán hangtechnikai gyártó olyan hangfalakkal állt elő, melyek egyben lakásdekorációk is. Kitűnő dizájn, sok szín, gyönyörű végeredmény!

Hang és dizájn

Már megszokhattuk a B&O-től, hogy hajlamosak nagyon is komoly gondot fordítani a formatervezésre. Ezúttal sem nyúltak mellé. A legújabb termékük, a BeoSound Shape elnevezésű vezeték nélküli hangfal-rendszer remekül mutathat az otthonokban.

beosound shape

A hatszögletű panelekből összeállítható hangrendszer egyszerre nyújt hangzási, minőségi és esztétikai élményt. A gyártó kidolgozott a hangfalakhoz egy algoritmust is. Ezt kifejezetten arra alkották, hogy a szoba bármely részén álljunk is, a hang mindig a legoptimálisabban érkezzen.

beosound shape

A hangrendszer szíve a BeoSound Core központi egység, amit az egyik panelben rejtettek el. Ez lényegében a hardver, ami alkalmassá teszi a rendszert AirPlay, Chromecast és Spotify kapcsolódásra, támogatja a Bluetooth 4.1-et és persze a Bang & Olufsen Beolink rendszer agya. Természetesen van hozzá vezetékes csatlakozási lehetőség is, amivel a számítógép hálózatunkhoz csatlakoztathatjuk. Illetve jelbemenet is helyet kapott rajta, ami külső lejátszóhoz is alkalmas lehet, bár a fő vonal mégis a vezeték nélküliség.

beosound shape

Az alap készlet ára 4000 euró körüli árról indul és 8 panelból áll. Szóval, ahogy az a B&O-nél lenni szokott, itt kezdődik az aú. A Verge magazin értékelése alapján viszont az árérték arány azért nem tökéletes gyakorlati tapasztalat tükrében. Aki úgy gondolja, hogy az ő lakásából már csak ez hiányzik, annak sajnos még augusztusig várnia kell.

beosound shape

Egy biztos: a dizájn nagyon ott van!

Forrás: The Verge

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..