Elle Fashion Show 2017 – Egy szóval: imádtuk

elle fashion show
Április 29-én a Millenárison került megrendezésre a divatesemény, ahol a divaton túl beköszönt a technológia, legfőképpen pedig a jó hangulat!

Mielőtt valaki elhúzná a száját, hogy tessék egy újabb PR cikk, leírom, hogy az eseményre ezúttal nem meghívóval, hanem belépővel érkeztünk. Ez annyit tesz, hogy ebben az írásban azt írok, amit csak jónak látok. Nincsenek cégek, akiknek meg kell felelnem, nem gazdám a Centrál Média Csoport sem, így nyugodtam írhatok mindent úgy, ahogy megéltem.

Szervezés és helyszín

Tudjátok mit? Így is csupa jót tudok csak írni. Mert bár nem ez volt az első alkalom, hogy hasonló rendezvényen jártunk, és azokkal sem volt igazi gond, de ez a mostani, kiemelten tetszett. Bár alapvetően a Millenáris nem a kedvencem, ha rendezvényekről van szó, de most a helyszín is szuper volt. A rendezvény egész stílusa sikkes, elegáns, de mégsem fojtogató. A tematika: a jövő jegyében.

A szponzorok persze itt is jelen voltak, ahogy a legtöbb rendezvényen manapság, de még ők is megnyertek maguknak. Nem csak azért, mert például a kedvenc pezsgőmmel kínáltak, de azért is, mert a szervezők nagyszerűen helyezték el őket. De haladjunk szépen sorjában!

elle fashion show
A kifutó

A Millenáris B épületét a divatesemény betöltötte, de a létező legjobb értelemben. A divatbemutatókon mindig volt hely leülni a látogatóknak, de ugyanakkor fentről a galériáról is megtekinthettük a show-kat. Sem az alsó térben, sem felül nem maradtak üres, lefedetlen, tematikába nem illő részek, amiért szintén piros pont jár. Ugyanakkor nem éreztük olyan fullasztóan zsúfoltnak sem, mint korábbi eseményeket, pedig nem kevesen voltunk.

Kollekciókból szemezgetve

Ahogy korábban például a Marie Claire Fashion Days-en volt Alcatel divatbemutató, ahol a kollekciót ENIHORN tervezte. Ezúttal az ASUS divatbemutató volt számunkra a hívószó, legalábbis a Divatech oldaláról közelítve.

elle fashion show

ENIHORN most az MKB Banknak tervezett kollekciójával kápráztatta el a nagyérdeműt. A korábbi, Alcatel-féle téli, aranyos csillogást a tavaszi-nyári kollekcióban mediterrán, tengerparti hangulatra cserélte sok csíkos és kékkel kombinált darabbal. Jó gegnek találtuk, ahogy a modellek bankkártya terminálokkal a kezükben vonultak. Mintha csak rögtön készek lennének arra a szituációra, ha valaki szeretne vásárolni a közönség soraiból. Viccet félretéve a darabok abszolút csinosak, de mégis a hétköznapokban kitűnően viselhetők. Talán egy férfiinget leszámítva, aminél az elég konzervatív férjem picit bebandzsított egy pillanatra. Horn Enikő azt kell, hogy mondjam, amióta figyelem a munkásságát, mindig elkápráztat, akármelyik cég is épp a szponzora. Nem tud mellélőni az elegáns, de mégis egyszerűen nagyszerű darabjaival.

elle fashion show
MKB by Enihorn Fashion Show

Az ASUS divatbemutató öltözeteiről, amiért lényegében mentünk, nagyjából semmit sem sikerült megtudni a helyszínen. Aztán egy kedves olvasónk írta, hogy a három testvér alapította, Threee tervezőcsapat keze munkáját dicsérik a ruhák.  A színek és az elegancia abszolút harmonizáltak az ASUS új Zenbook 3 ultrabookjával, ami egy igazi prémium darab, de a Zenfone 3 mobiltelefonok színei is megjelentek a ruhadaraboknál. A modelleken látható öltözetek, jól idézték az IT eszközök selymes, csillogó felületeit. A modellek ezen a bemutatón is úgy jelentek meg, hogy a kezükben fogták a ASUS termékeket. (Helyesbítés: 2017.05.03.)

elle fashion show
Asus Fashion Show by Threee

Harmadik kedvencünk pedig a GAS bemutató volt. A tavaszi-nyári ruházattal már az üzletek polcain is találkoztunk ugyan, de mégis egy olyan jól sikerült kollekcióról van szó, hogy örömmel néztük végig újra, a bemutatón is az egyes darabokat. Bár tény, hogy nem magyar márkáról és magyar tervezésről van szó, de a divatmárka mostanában olyan jó ötletekkel áll elő a néha kicsit nehezen megújuló farmergyártók között, hogy úgy véltük szót érdemel.

elle fashion show
Gas Fashion Show

A CAKÓ Fashion show is igazán magával ragadó volt. Cakó Kinga tehetségéhez szó sem fér, kreációi nagyon művésziek és jövőbe mutatók a geometrikus elemeket felsorakoztató kollekciójának darabjai. Az első divatbemutató végén pedig, ahogy a modellek egyszerre felvonultak bennük még szinte egy performansznak is beillett.

Még az ASUS-ról

Az ASUS – nem véletlenül – abszolút olyan termékekkel jelent meg a kiállító standon, amit mi a Divatech hasábjain is szívesen ajánlanánk nektek nőknek, akár számítástechnikáról, akár mobileszközökről beszélünk.

elle fashion show
Asus Leather Cosmo Carry Bag

Bár még mindig erősen tartja magát az a szemlélet Magyarországon, hogy az Apple termékek a legsikkesebbek. Most sajnálom csak igazán, hogy 3D képekkel nem szolgálhatok a különféle ASUS eszközökről. Láthatnátok ugyanis, hogy más gyártók eszközei is mennyire lehetnek elegánsak és divatosak, akár jóval kedvezőbb áron is.

Például az ASUS AIO termékei a külcsín tekintetében maximálisan felveszik a versenyt az asztali Mac-kel. A Zenbook 3 pedig messze túlmutat ilyen téren az évek óta változatlan dizájnnal jelentkező MacBookokon. Ez persze már a szubjektív kategória, de sok nő (természetesen tisztelet a kivételnek) nem azért választ asztali Mac-et, mert például grafikai munkákhoz akarja használni, hanem mert jól illik az enteriőrbe…

elle fashion show
Asus ZenPad 3s

Egy biztos, nagyon örültem annak a trendnek, amit felfedezni véltem az ASUS standjára tekintve. Végre a tech világ is elkezdett a nők felé fordulni, rájuk is figyelni. Igen, itt vagyunk, igen, mi is használjuk az eszközöket és szeretnénk, hogy a mi igényeinknek is megfeleljenek.

Összegzés

Egy szó, mint száz remekül éreztük magunkat. A szponzorok kedves ajándékainak ugyanúgy örültünk, ahogy a jól szervezett eseménynek. Ja és Sophie by Chance robotszobra ugyanúgy tetszett, ahogy a táskái. Szóval, köszi Elle, ez az egész tök jó volt!

elle fashion show
Sophie By Chance

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .