6 tech kiegészítő kétbalkezeseknek

kétbalkezes
A legnagyobb odafigyelés mellett is nekimész, elejted, átesel rajta, elrontod, összetöröd, megrepeszted és mindezt teljesen véletlenül? Akkor ez neked szól!

1. Tok

Telefon

Kiscicásat, rózsaszínt, unikornisost, bőrt, márványosat, vagy sellőset, mindegy. Csak vegyél egy tokot, mert úgyis tudod, hogy eljön a pillanat – feltehetően miután megvásároltad azután 3 nappal, amikor úgyis elejted. Jobb, ha megelőzöd a bajt!

kétbalkezes
Forrás: Casetify
Tablet

Szinte biztos lehetsz benne, hogy rá fogsz ülni, vagy bedobod a táskádba, ahol a kulcscsomód összekaristolja a kijelzőt. Mindenképpen szerezz be rá mielőbb valami védelmet!

kétbalkezes

Laptop

Tapasztalatból mondom, mindig a sarkára esik és ez garantáltan nagy bajt okoz, ezért a legjobb, ha shell vagy héj típusú tokot, de legalább egy slave tokot beszerzel rá, ha táskát épp nem vennél. A biztonság kedvéért. Persze imádnivaló díva táskákat és laptop-hátizsákokat is kapni!

kétbalkezes

2. Vízálló tok nyaralásra

Vízálló a telefonod? Gond egy szál se, jó fürdést! Akinek viszont nem, és gyakorlottan lyukaskezű, az jobb, ha még időben elébe megy a bajnak és eszébe sem jut még a Balatont sem megközelíteni ilyen kiegészítő nélkül.

kétbalkezes

3. Telefontartó gyűrű

Ezt a kis eszközt a telefon hátuljára kell illeszteni, illetve tokkal egyben készített változata is kapható. A telefon kitámasztására is alkalmas lehet, de a legnagyobb előnye, hogy ha beledugod az ujjad, még véletlenül sem tudod leejteni a telefont. Ha szerencséd van, sikerül egy igazán trendi darabot kifogni, ami még az outfiteden is dob egy kicsit. (Te pedig nem dobsz el semmit!)

kétbalkezes

4. Tile tracker

Folyton a kulcsod keresed? Hagyd abba! Kapható egy olyan kis kütyü (Tile), amit rá tudsz tenni arra, amit mindig elhagysz – a fejed sajnos nem játszik – és utána a mobilodról le tudod követni, hogy éppen hol van. Kerüljön helymeghatározó chip mindenedre! Már csak akkor van baj, ha a mobilod hagyod el…

kétbalkezes
Forrás: Tile

5. Kábel

Jobb beszerezni egy hosszabbat (pl. Native Union), mert a rövidebbekben úgyis csak elesel. Akkor is.

kétbalkezes
Forrás: Native Union

6. Fülhallgató

Mindig tarts egy plusz fülhallgatót otthon! Elvégre sohasem tudni, hogy mikor hagyod el, vagy lépsz rá a másikra… Csak megnyugtatásképp közlöm, én egyszer véletlenül levágtam a füles egyik fejét, mikor kibontottam egy doboz…

kétbalkezes

A végére már csak egy kérdésünk maradt: Ez hányszor fordult eddig elő veled?

kétbalkezes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..