Egy pólót viselhetsz négy napig? Igen!

póló
Íme, a négyféleképpen viselhető póló, ami állítólag nem büdösödik és taszítja az izzadtságot. Az olaszok kitalálták a tutit! Tech+divat egyben.

4 az 1-ben UZTZU póló

Bár a négy póló egyben elgondolás, egyértelműen a rendetlen férfiakat célozza, ennek ellenére női fazonban és méretekben is készül. Szóval mindenképpen megéri, hogy egy kis figyelmet szenteljünk neki. Nem csak azért, mert egy szabászati érdekesség… Ja, bocs, nem. Semmi szabászati furfang nincs benne azon kívül, hogy a nyakkör egyforma elől és hátul, valamint a varrás látható. Valójában egy teljesen egyszerű ötlet, aminek a megvalósítását leginkább az anyag teszi lehetővé.

póló

Mert az odáig rendben is lenne, hogy egy pólónak viselhetővé teszik mindkét oldalát. Ki ne látott volna kifordítva is hordható ruhadarabokat? Ám az olasz cég, az UZTZU még tovább gondolta ezt az egészet. Egy pólót kifordíthatóvá tettek, vagyis megnyomták mindkét felét, sőt lényegében mind a négy oldalát.

Mindezt pedig csakis azért, hogy a viselő egy pólót négyféleképpen is hordhasson. Ez idáig rendben lenne, de ugye a higiénia… Az már fogósabb kérdés. Bárki, aki budapesti (vagy bármilyen nagyvárosi) tömegközlekedéssel járt már melegebb napokon, tökéletes és túlságosan is tisztában van azzal, hogy milyen emberi szagok léteznek. Márpedig, ha az ember egy akár négy napig is hordható pólóról olvas, már-már érzi is az orrában.

póló

Itt jön viszont az UZTZU technológiája a képbe. A szövet, amiből az újdonságukat megtervezték egyrészt környezetbarát. Újrahasznosított palackokból előállított szálból készül, ami már annyit mindenképpen sejtet, hogy műszálról beszélünk. Ám, ennek ellenére állítják, hogy ez az anyag nem csak nagyon könnyű (160g/nm), egyrétegű viselet, de mellé még szagtaszító anti-bakteriális kezelésen is átesett. A speciális szövésnek köszönhetően pedig a bőrt is szárazon tartja. Ugyanúgy ajánlják edzéshez, mint egy esti randevúhoz. Sőt gyorsan szárad és vasalást sem igényel.

Nos, nekünk azért maradtak kételyeink az ügyben. Különösen, ha közvetlenül az edzést követi az a bizonyos randi egy simán csak átfordított pólóban, tusolás nélkül. Minden esetre az ötlet mindenképpen izgalmas. Jó szolgálatot tehet utazásoknál, vagy mindazoknak, akik vonzódnak hozzá. A startup a Kickstarteren már elérte a célját, sőt lassanként a háromszorosánál járnak a kitűzött összegnek. Így biztos, hogy ebből már valós termék lesz. Aki szeretne magának egy ilyen sokrétű és ígéretes darabot, az még egy hétig lecsaphat egyre beugró 59 euróért.

Forrás: Insider Style

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..