WomenLog naptár: Egy app azokra a napokra!

womanlog
Igazi csajos téma: lejárt a kisnaptárak ideje. Itt egy kitűnő alkalmazás, amivel a ciklus, sőt még sokkal több érték is trackelhető.

WomanLog Calendar, egy jó kis app, csak nőknek!

Nem, ezúttal nem az okostampon a téma, hanem valami, minden nő számára sokkal fontosabb és elérhetőbb: menstruációs naptár app. A mai modern világban éppen ideje, hogy az okostelefonunknak ezen a téren is jó hasznát vegyük.

Elég sok ilyen alkalmazás van a piacon, hiszen a fejlesztők is hamar felismerték az ebben rejlő lehetőséget és szükséget. Ám nehéz megtalálni azt az appot, amelyik tényleg jó, mert könnyen kezelhető és esetleg még ingyenes is.

A WomanLog az egyik legjobb ilyen alkalmazás. Elérhető a Google Play áruházból, az App Store-ból, sőt az Amazon apps és Samsung apps-ből is! Alapvetően ingyenes alkalmazás, sok funkció használható így is, ám sajnos reklámokkal kell számolni. Ugyanakkor magyar nyelven is hozzáférhető és nagyon jól használható appról beszélünk!

Nézzük, mi minden tud!

Alapvető adataink betáplálása után már használatra kész is az alkalmazás és mindig előrejelzi a ciklus várható időpontját, az ovulációt és a teherbeesés kockázatát. Ugyanakkor bármelyik nap alkalmunk van különféle jegyzeteket, vagy egészségügyi adatokat, tüneteket feljegyezni a fejfájástól, a pattanásokig. Sőt, még a hangulatunkat is betáplálhatjuk. Gyakorlatilag igen kis idő- és energiaráfordítással igazán komplex képet kaphatunk önmagunkról.

womanlog

Minden nap rögzíthetjük az aktuális súlyunkat, hőmérséklet trackelésre, szexuális együttlét jegyzésére, sőt a tablettaszedés betáplálására is van lehetőség. Így a feledékenyeknek nagy segítség lehet látni, hogy bevették-e már. (Persze, csak ha nem felejtik el beírni is…)

Az alkalmazás statisztikákat készít a bevitt adataink alapján így képet kaphatunk a ciklus hosszáról, de akár grafikont is rajzol nekünk a testhőmérséklet, a súlyunk, vagy a ciklusunk váltakozásáról. Emellett figyelmeztet a teherbeesés valószínűségére a bevitt adatok és a ciklus éppeni időpontja alapján. Segíthet a babatervezésben is. Használható terhes módban is, de a fejlesztőnek van saját alkalmazása is erre az időszakra.

Amennyiben lecseréljük mobiltelefonunkat, könnyedén átköltöztethetjük az akár évek óta jegyzett adatainkat. Valamint beállíthatjuk, hogy biztonsági frissítéseket készítsenek nekünk és ezeket e-mailben is elküldik, ha úgy szeretnénk. A hátterek módjával változtathatók.

A WomanLog Pro verzió még ennél is többet tud, itt akár kör alakú ciklusnaptár is van, HPV nyomon követés, tesztek és természetesen nincsenek reklámok. Ezeknek az ára az App Store-ban 3,49 euró, míg a Play Áruházban 1099 forint.

Kitűnő kis alkalmazás, nagyszerű segítség lehet minden nőnek.

Play áruházból az ingyenes WomanLog verzió innen tölthető le.

Az App Store-ból pedig innen.

Javasoljuk kipróbálni az ingyenes verziót és, ha megtetszik, érdemes akár a fizetősre is áttérni, de az ingyenessel is nagyszerűen el lehet boldogulni.

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .