Itt egy okosbőrönd, és népszerűbb, mint gondolnád!

okosbőrönd
Nem is a technológia a legérdekesebb, ami az okosbőröndben van! Az embereket sokkal inkább a dizájn és az anyaga fogta meg.

Samsara, az okosbőrönd

A nyaralások és utazások idején talán nem is csoda, hogy ekkora érdeklődéssel fordulnak az emberek egy okosbőrönd felé. A Kickstarten fut a kampánya a Samsara fantázianévvel illetett okosbőröndnek. Eddig a kitűzött összeg ötszörösét sikerült a projektnek összegyűjtenie és még majdnem 3 hét van a végéig.

Ám az még érdekesebb, hogy úgy fest, sokaknak nem is azért tetszik a forgalomba majd 690 amerikai dollárért kerülő bőrönd, amit integráltak bele. Sokkal vonzóbb a vásárlók számára a dizájn és a tény, hogy vékony alumíniumból készítik a terméket.

okosbőrönd

Igazából maga a technológia, ami belekerült nem sok újat tartogat. Hordozható eszközök töltésére alkalmas telepet már több gyártó is elhelyezett bőröndjeiben. Például a Raden vagy a Samsonite. A Samsarába kivehető powerbanket tettek, USB C típusú csatlakozóval, ami egy telefont legalább tízszer is fel tud tölteni.

Magához a bőröndhöz dukál egy app – (nem) meglepő módon. Azon felül, hogy figyelmeztet, ha a bőröndöt nem jól csuktuk be, vagy akár valaki kinyitotta, sőt a powerbank töltöttségét is monitorozza. Arra viszont nem derül fény, hogy a bőrönd helyszínét is meg tudja-e jeleníteni, amiben elég sok ráció lenne.

A dizáj az, amiben Samsara a legerősebb. A bőrönd két oldalán elhelyeztek két gumi ütközőt, a teteje pedig alkalmas arra, hogy bárhol akár asztalkaként is használhassuk. Például a notebookot előkapva bárhol úti munkaállomást csinálhatunk így belőle. Hat kis kerekét beépítették a poggyász testébe, ahelyett, hogy pluszként szerelnék rá alulra, vagy helyet venne el a rakodóteréből. Elhelyeztek belül egy LED csíkot is, ami automatikusan bekapcsol, ha sötétben nyitjuk ki a bőröndöt.

A Kickstarter megrendelők az ígéretek szerint novemberben kapják kézhez az első Samsarákat. Az érdeklődők magas számából is látható, hogy nem feltétlen kell az a sok kütyü. Néha elég csak egy pkatikus ötlet, pl. egy lapos tetejű, könnyű bőrönd a sikerhez… Nos, kedves olvasók, ti tudnátok használni egy ilyen bőröndöt?

Forrás: The Verge

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..