Világító műszempillával ragyoghat csak igazán a tekintet!

világító műszempilla
Új őrület borzolja a kedélyeket. Ma indult ugyanis világhódító útjára az f.lashes kampánya. Most már világíthat a szemed a sötétben…

f.lashes – Világító műszempillát mindenkinek!

Az f.lahes-t egyébként elég furán kell ejteni az írásmódjához képest, de ez legyen a legkisebb gond vele! Mikor először kaptunk róla hírt tegnap, bevallom, kicsit jobban tetszett. De az ötlet mindenképpen szuper.

Lényegében egy műszempillával teljesen azonos módon, a szempillasor fölé helyezhető világító csík a nagy újítás. Az ötlet jó, a megvalósítás még egy kicsit körülményes. Ettől függetlenül a kampány dübörög. Világító műszempilla? Ez másoknak miért nem jutott eszébe előbb?

A LED sor világítás intenzitása, sebessége, villanása és színe is állítható. Bár rá van kötve egy távirányító, okos módra állítva, mozdulatokhoz igazodva is tud váltani. (Például tánc közben villog, vagy pislogásra…) Az pedig külön jópofa, hogy a világítás pillanatnyi színét az öltözetünkhöz és sminkhez is igazíthatjuk.

Ami a ciki benne, hogy egy vékony fémszál fut a szemünk szélétől a tarkóhoz helyezhető távirányítóig. (Ez magamat és hozzám hasonlóan ügyetlen társaimat ismerve, nagyjából azt jelenti, hogy fél perc alatt rántanám le. Persze gondolom, a világon többségben vannak, akiket nem sújt a kétbalkézéslábitisz…)

világító műszempilla

Természetesen újra és újra felhasználható termékről van szó, ami állítólag egy perc alatt felhelyezhető a szemre. Emellett nem kell attól tartani, hogy megrázhat, még akkor sem, ha víz (könny) éri. Arra is garanciát vállalnak, hogy a szempillák sem kaphatnak lángra tőle. Továbbá mivel a szem fölött helyezkedik el, így állítólag a látást sem zavarhatja, vagyis kijelenthető, hogy a használata biztonságos.

A kampány ideje alatt már 40 dollártól rendelhető, és bár még csak néhány órája nyitották meg a Kickstarteren a projektet, már majdnem 14 000 dollárnál tartanak, ezen sorok írása közben. A cél 40 000, de ezt az ütemet tartva, feltehetően ez elég hamar meglesz.

Forrás: Kickstarter/f.lashes

Bejegyzéshez kapcsolódó címkék:
, , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..