A legújabb divatőrület: intimcsillám

intimcsillám
Az unikornisok és csillámlámák korában a csillogás megszokott, a ragyogás kötelező. A smink tündököl, a bőr fénylik. De biztos, hogy ez mindenhova kell?

Mert úgy csillog!

Igazán meglepő dologra bukkantunk és, mivel szeretjük veletek megosztani ezeket, emellett sem tudtunk szótlanul elmenni…
Eredetileg az Allure-ben jelent meg cikk az „intim szenvedélypor kapszulákról”. A forgalmazó cég, a Pretty Woman Inc apró, csillámporral töltött hüvelykapszulákat árusít, melyeket a szexuális együttlétek előtt használhatnak a hölgyek.

A cég szerint ez egy kicsit bearanyozza (csillámporozza, ragyogóvá teszi?) a szexuális együttléteket a még kellemesebb és örömtelibb élményekért. Valamint szerintük ez a szokatlan újdonság teljesen biztonságosan használható. Ez utóbbival az INSIDER által megkérdezett nőgyógyász azért nem teljesen ért egyet.

Pedig, hogy mennyire sok módja van feldobni a szexuális együttléteket, arról már mi is készítettünk nektek egy tech összeállítást. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Most azonban úgy tűnik, hogy a smink lecsúszott kicsit… Első gondolatom ismerve a férfiak hozzáállását a témához, hogy nem biztos, hogy ők lelkesek lesznek ettől a dologtól, sőt a hűtlenek – nemektől függetlenül – kifejezetten pórul járhatnak. Elvégre a csillámok nagyon ragaszkodó kis jószágok. Mégis július 2-án már bejelentette a cég, hogy a készletük kifogyott. Tehát bizony komoly kereslet van erre a termékre, bármilyen furán is hangzik…

Ó, Pretty Woman

Ahogy arra már fentebb is utaltunk, vannak azért, akik látnak némi egészségügyi kockázatot ebben az új divatőrületben. A Pretty Woman Inc a termékismertetőben azt írja, hogy a kapszuláik egy kis ragyogást adnak csupán az együttlétekhez, majd távoznak a szervezetből. Sőt, bár hangsúlyozzák nem ez a rendeltetésszerű használat, de ha valaki lenyeli őket, még akkor sem történik vele baj. (Azon kívül, hogy majd lesz egy igazán csillámló kalandja a mellékhelységben.) Ugyanakkor maga a cég is elismeri, hogy a por ártalmatlanságával egyébként egyetlen nőgyógyász sem fog egyetérteni. Node, az orvosok már csak ilyenek. Nem szeretik a csillámot!

intimcsillám

Persze, csillámot! Még mit ne?

Dr. Jen Gunter, nőgyógyász konkrétan egy egész írást publikált arról, hogy szerinte mennyire sok kockázata van ennek az új hóbortnak. Véleménye szerint pusztán azért, mert valami biztonságosan használható az ajkakon még nem biztonságos, hogy alul is ugyanez a helyzet… Több lehetséges betegség kialakulását is említi és azt, hogy szerinte nem kellene kísérteni a sorsot ezzel a termékkel.

Az orvos egyébként továbbmegy a fizikai következmények vázolásán és azt is fejtegeti, mennyire szexistának találja a terméket és mennyire utálja az üzenetet, amit hordoz. Nos, ez is egy vélemény, ha pedig valakinek tetszik az is. Bár nem biztos, hogy az ilyen termékek használatára főleg a férfiak ösztönzik a nőket. Lehet, hogy a nőknek maguknak van igénye arra, hogy csillogóvá varázsolják szürke hétköznapjaikat kívül, belül…

Ti mit gondoltok, kedves Olvasók?

Forrás: INSIDER

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .