A Google szerint sincs karácsony Kevin nélkül [videó]

Google
Forrás: YouTube/Google
Bár sok karácsonyi film van, a televíziók kiemelt kedvence a „Reszkessetek betörők” mindig műsorra kerül. Ezt a Google is jól tudja.

Még a Google is jól tudja, hogy a „Reszkessetek, betörők!” bizony igazi megosztó film. Vannak, akik már el sem tudják nélküle képzelni a karácsonyt, és vannak, akiknek az ismétlések miatt már hátán is feláll a szőr tőle. A Google viszont azt is jól tudja: az alábbi videóra mindenki kíváncsi lesz.

Talán jogos ennyi év távlatából a felvetés, hogy ha a saját családja sem akarja Kevinnel tölteni az ünnepeket, akkor nekünk vajon miért kell folyton… No, mindegy is. Amióta az okostelefonunk kínálta virtuális világ állandóan a zsebünkben pihen, azóta mindenki ízlése szerint „kevinezik” – vagy tüntetőleg a Facebookra vonul, ha a család leszavazza. Viszont ezt még ők is látni akarják majd!

Idén a Google marketing teamje gondolt egy óriásit, és kitalálták, „utánanéznek”, hogy ennyi év távlatából, mi van Kevinnel. (Talán sokatokhoz eljutott a híre, hogy szegénynek milyen kemény, kicsapongó, drogokkal terhelt élete lett felnőtt korára…)

Rossz az, aki rosszra gondol! Kiderül, hogy Kevin még mindig a szüleivel él, és talán már nem olyan akrobatikus és fürge, mint 28 éve, de nem is kell annak lennie. Hiszen, egy jó személyi asszisztens és az okosotthon eszközei segítségére vannak mindenben.

Szerintem, még sohasem örült ennyire annak, hogy egyedül hagyták a szülei. Nézzétek csak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .